Skip to content

Manikyrväska | Manikyyrilaukku

8 November, 2013

Ooo äntligen, denna vecka har jag sytt på kvällarna – det har vart så avslappnande o få pyssla med nåt igen.
Det jag gjort är väskor för mina nagellack och manikyrtillbehör. Nu kan jag ta med dom lätt, om jag ska fixa naglarna på andra… Iden kom som vanligt av behovet – har mina nagellack i två plastlådor utan lock och nu har jag sorterat dem efter färg. Förut har jag bara hällt dem i en neccesär men nu ville jag behålla ordningen – så då får man ta o göra en väska som de håller sig upprätt i alltså… och en liten neccesär att fästa på väskan som man kan ha nagel- och poleringsfilen, Nail Art pennorna, Konads produkter mm.

Oi ihanuus, tällä viikolla olen vihdoinkin pitkästä aikaa puuhastellut jotain iltaisin, ompelu on ollut niin rentouttavaa taas.
Olen tehnyt laukut mun kynsilakoille ja muille oheistuotteille. Nyt ne kulkee mukana näppärästi jos esim. oon menossa laittaan muiden kynsiä… Idea tähänkin projektiin lähti kuin useimmiten, tarpeesta (kaupasta kun ei saa mitä haluaa) – mulla on lakat parissa laatikossa ilman kantta ja nyt ne on lajiteltu värin mukaan niihin. Ennen olen vain kipannut ne johonkin meikkilaukkuun mutta nyt haluin säilyttää järjestyksen – piti siis tehdä laukku jossa ne pysyisivät pystyssä… ja samalla pieni pussukka sen kylkeen kiinnitettäväksi jossa voi kuljettaa kynsi- ja kiillotusviilan, Nail Art kynät, Konadin tuotteet ym.

131108_7705-b-b

Sån här blev det. Väskan har foder, hård botten och dragkedja runt locket. Neccesären har en rem på baksidan, som man kan trä väskans handtag igenom.

Tällainen siitä tuli. Laukussa on vuori, kova pohja ja vetoketju kiertää kannen. Pussukassa on takapuolella lenkki, jonka läpi laukun kahva pujoitetaan, niin se pysyy mukana.

manikyrväska2-b
manikyrväska3-b

 


 

Advertisements

From → Sömnad

3 Comments
  1. Kyllä oot kekseliäs!! Mulla on ollu käsitöissä vähän taukoa, ei oo oikeen ollu inspistä. Jospa se tästä ku pääsee muuttaan, jos alottelis tyynynpäällisillä ja verhojen suunnittelulla… jännä kahtoo tapahtuuko mitään,, vai löytyykö kaupasta! -tuija-

    Like

Trackbacks & Pingbacks

  1. Väskor | Laukkuja | pst... handmade
  2. Nail sticks | pst... handmade

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: